Φωτια Κερατεα Τωρα - Δήμαρχος Λαυρεωτικής: Κάηκαν τα πρώτα σπίτια στο Μαρκάτι ... / Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με δεδομένα τελευταίου 24ωρου).

Φωτια Κερατεα Τωρα - Δήμαρχος Λαυρεωτικής: Κάηκαν τα πρώτα σπίτια στο Μαρκάτι ... / Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με δεδομένα τελευταίου 24ωρου).. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom. Ταυτόχρονα κάτοικοι της κερατέας υποστηρίζουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών: Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας.

Φόβος ότι το πύρινο μέτωπο θα περάσει στον εθνικό δρυμό σουνίου. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με δεδομένα τελευταίου 24ωρου). Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Αρχική σελίδα ελλαδα διαφορα φωτια κερατέα η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην κερατέα έχει οδηγήσει στην εκκένωση του μαρκατίου, ενώ αυτή την ώρα εκκενώνεται και η συντερίνα.

Φωτιά στην Κερατέα: Μία ανάσα από τα σπίτια οι φλόγες - ΦΩΤΟ
Φωτιά στην Κερατέα: Μία ανάσα από τα σπίτια οι φλόγες - ΦΩΤΟ from media.enikos.gr
Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Ώρες αγωνίας στην κερατέα όπου η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη, έχει κάψει σπίτια και οι πυροσβέστες πυροσβέστης στην κερατέα, αντιμέτωπος με τη φωτιά © eurokinissi/μιχαλησ καραγιαννησ. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Η φωτιά αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο Στα πρώτα σπίτια πλησιάζει η φωτια στην κερατεα. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid).

Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές.

Ξεκινά η σφαγή στην καμπούλ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια αγνοούμενη ηλικιωμένη γυναίκα στην κερατέα, όπου πριν λίγη ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και καίει ανεξέλεγκτη. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Η φωτιά ξεκίνησε με εμπρησμό σύμφωνα με υπάλληλο του δήμου, κατήγγειλε μιλώντας στην ερτ ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με δεδομένα τελευταίου 24ωρου). Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει το σενάριο για εμπρησμό σε κάδο σκουπιδιών (vid).

Στα πρώτα σπίτια πλησιάζει η φωτια στην κερατεα. Όσοι βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να την εγκαταλείψουν τώρα με κατεύθυνση προς την ανάβυσσο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι.

Άγιος Σπυρίδωνας: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας αύριο 12 ...
Άγιος Σπυρίδωνας: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας αύριο 12 ... from www.ekklisiaonline.gr
Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Όσοι βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να την εγκαταλείψουν τώρα με κατεύθυνση προς την ανάβυσσο. Ώρες αγωνίας στην κερατέα όπου η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη, έχει κάψει σπίτια και οι πυροσβέστες πυροσβέστης στην κερατέα, αντιμέτωπος με τη φωτιά © eurokinissi/μιχαλησ καραγιαννησ. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. «καμιά δεκαριά σπίτια που βλέπω εγώ πάνω στην κορυφή που είμαστε εδώ πέρα τώρα καίγονται και έχουν εγκαταλείψει οι.

Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Όσοι βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να την εγκαταλείψουν τώρα με κατεύθυνση προς την ανάβυσσο. Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με δεδομένα τελευταίου 24ωρου). Ξεκινά η σφαγή στην καμπούλ. Η φωτιά είναι μεγάλη και πέρασε μέσα από τον οικισμό. Μήνυμα εκκένωσης από το 112 για μαρκάτι, συντερίνα και άγιο κωνσταντίνο. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom. Η φωτιά ξεκίνησε με εμπρησμό σύμφωνα με υπάλληλο του δήμου, κατήγγειλε μιλώντας στην ερτ ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς αναφέρει πώς η φωτιά είναι τεράστια και έχουν καεί τα πρώτα σπίτια στο μαρκάτι. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και οι εστίες είναι παρα πολλές.

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική.

Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή ...
Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή ... from images32.inewsgr.com
Όσοι βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να την εγκαταλείψουν τώρα με κατεύθυνση προς την ανάβυσσο. Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα. Ταυτόχρονα κάτοικοι της κερατέας υποστηρίζουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών: Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom. Γι αυτό ζητήθηκε η εκκένωση του οικισμού μαρκάτι μέσω μηνύματος από το 112. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Ταυτόχρονα κάτοικοι της κερατέας υποστηρίζουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών: Η καατυσαση πλέον ειναι απελπιστική. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid). Στην κερατέα υπάρχει μεν βελτίωση και αισιοδοξία για την οριοθέτηση του μετώπου, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές εστίες και αναζωπυρώσεις, ιδιαίτερα προς την πλευρά του οικισμού. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Στα πρώτα σπίτια πλησιάζει η φωτια στην κερατεα. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα αττικής. Πυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Οι άνεμοι κάνουν ακόμη δυσκολότερη την κατάσβεση κερατεα φωτια. Ήδη εστάλη μήνυμα από το 112 και για τον οικισμό συντερίνα κερατέας.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama